Uji i pastër ka rëndësi të madhe jo vetëm për pije, por edhe për shfrytëzim të nevojave të tjera ditore që keni, pasi mundëson shëndet të plotë publik. Uji nga qezma nuk preferohet për shkak të papastërtive, gurëve të vegjël apo edhe klorit. Në raste të tilla zgjidhja më e mirë do të ishte blerja e ujit në markete.

Meqë uji në shishet e mëdha apo të vogëla, harxhohet më lehtë, bidoni është zgjidhja më efikase por problemi vetëm qëndron tek pesha e tij dhe forma sepse është i papërshtatshme për të mbushur gotat apo diçka tjetër. Për t’ua lehtësuar punën si çdo herë tjetër, Telegrafi Deals sjellë tek ju super produkte me super çmime të lira.

Pompa elektrike për bidon, Silver SP-15, është shpërndarës uji që ka densitet të lartë, pa materiale toksike dhe pa erë. Me bateri të integruar e të rikarikueshme dhe shumë e lehtë për përdorim, kjo pajisje elektrike është e përshtatshme për një sërë modelesh shishesh.

Ju mund ta përdorni lirshëm jo vetëm në shtëpi por edhe në zyrën tuaj. Kjo pomp elektrike bidoni, vjen me zbrije nga çmimi 9.90 euro në vetëm 6.90 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi30.