Tashmë veç dihet sa i rëndësishëm është gjumi për produktivitet, për harresë, për trup të pushuar e mendje të fokusuar!

Por, që të keni gjumë të mirë, ju patjetër që duhet ta keni një jastëk që garanton rehati!

Prandaj, Telegrafi Deals po ju propozon një marrëveshje: ju bëni gjumë të mirë, jastëku ju garanton rehatinë dhe Telegrafi Deals jua sjell zbritjen!

Jastëku My Comfort nga Dormeo për vetëm 9.98 EURO nga Telegrafi Deals

Telegrafi Deals ju sjell jastëkun “My Comfort” me një zbritje prej 60%, ku çmimi prej 24.95 bie në 9.98 për lexuesit tanë!

Ky jastëk është i butë dhe i rehatshëm, ndërkaq ju garanton gjumë të shëndetshëm përmes mikrofibrave të avancuara Wellsleep të cilat nuk shkaktojnë dhimbje në qafë, shpatulla apo shpinë.

VËMENDJE: Zbritja aplikohet automatikisht në shportë, siç shihet në fotografinë e mëposhtme!