Të gjithë duam që fëmijët të ushqehen mirë në mënyrë që të jenë shëndetshëm dhe të kenë energji për t’i kryer aktivitetet e tyre ditore – qofshin ato në shkollë, në sportin me të cilin merren, etj.

Një prej mënyrave më të mira që fëmija të mos e shmangë ushqimin është duke e bërë ushqimin atraktiv për të!

E, ku ka më mirë sesa përmes thekësit të bukës Smiley Esperanza!

Thekësi i bukës Smiley Esperanza ka një pamje elegante i cili e thekë bukën në disa shkallë dhe i jep formë të figurave të ndryshme bukës.

Shujta e mëngjesit gjithmonë do të jetë më gazmore për fëmijët kur buka e tyre shërbehet me figura të lezetshme.

Varësisht nga preferanca e fëmijës, thekësin e bukës Smiley Esperanza mund ta merrni me ngjyrë të kaltër ose të verdhë!

Më e mira është se duke shkruar kuponin Telegrafi35, ju përfitoni 35% zbritje në të dy këta thekës buke – nga një çmim 25.00 në 16.25 EURO!