Argëtimi është pjesë e rëndësishme, thuajse kryesore e një fëmijërie të lumtur. Lodrat janë shokët e parë të fëmijëve por luhajat në parqe janë ato që u dhurojnë adrenalinë të papërshkrueshme e gëzim të pafund.

Nëse nuk keni shumë kohë ta dërgoni djalin apo vajzën tuaj në parqe ose brengoseni ta lini me dikë tjetër ka një zgjidhje të menqur e të lirë për ju. Pa shpenzuar shumë, ju mund të blini këto dy luhaja në zbritje që do të jenë ekskluzivisht vetëm për fëmijët tuaj dhe t’i vendosni në oborr, kështu fëmijët do të luajnë dhe ju mund ta shijoni kafen pa merak nga terasa e shtëpisë duke i pasur para syve pa u shqetësuar për ta.

Luhajë për Fëmijë, 3n1, Metal

Kjo luhajë vjen me një ndenjëse të lëvizshme, e përshtatshme për të vegjlit e moshës 6-36 muajsh, për fëmijët e moshës 3-6 vjeç dhe ata të moshës 6-10 vjeç. E ndërtuar në një kornizë dhe çeliku të qëndrueshëm, ka edhe litarë të fortë dhe një rrip sigurie, perfekt për fëmijë.

Këtë luhajë ju mund ta blini me zbritje nga çmimi 69.00 euro në vetëm 55.20 euro, mjafton  të shfrytëzoni kodin Telegrafi20.

Luhajë për Fëmijë, 3n1, Metal

Me ngjyra që u përshtatet më shumë djemëve, kjo luhajë posedon të gjitha sepecifikat sikurse luhaja paraprake. E qëndrueshme, e sigurtë dhe perfekte për të kaluar orë të tëra duke luajtur në të. E lehtë për tu montuar, e palosshme dhe e përshtatshme për tu ruajtur, ky komplet vjen me udhëzime të qarta dhe të detajuara.

Këtë luhajë ju mund ta blini me zbritje nga çmimi 69.00 euro në vetëm 55.20 euro, mjafton  të shfrytëzoni kodin Telegrafi20.