Aroma e mirë dhe unike ju bën akoma më tërheqëse tek të tjerët. Një aromë e tillë me të cilën identifikohesh dhe në momenti kur kalon diku ose ke qenë brenda një vendi, të tjerët mund ta identifikojnë se ke qenë ti.

Parfumi për secilën vajzë dhe grua është tejet i rëndësishëm, në radhë të parë për veten, pasi aroma e mirë ju jep vetbesim dhe ju bën të ndjeheni mirë me veten tuaj, pavarisht çfarë keni veshur apo si i keni rregulluar flokët.

Juve mund t’iu interesojë edhe cilat ekstrakte të parfumeve janë tërheqëse tek meshkujt dhe një ndër aromat që ata adhurojnë tej mase është vanilja, sepse ju jep ndjesinë e pranimit, rehatisë, shtëpisë, ëmbëlsisë dhe asocon me fëmijërinë e tyre.

Një parfum fantastik që në përbërje, përveç miskut të bardhë, kedrit e jaseminit, ka edhe vanilje, mund ta gjeni me zbritje nga çmimi 85.00 euro në vetëm 79.00 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin telegrafideals.

Sí Passione Intense është parfum unik i krijuar në vitin 2020 veçanërisht për femrat, ky parfum nga marka italiane Giorgio Armani ju do të ndjeni freski dhe gjallëri si asnjëherë më parë!