Ecjet e gjata për në punë ose destinacion tjetër por edhe qëndrimi i tepruar në këmbë janë arsye pse duhet t’i kushtoni më shumë rëndësi përzgjedhjes së këpucëve ose të praktikoni më shpesh mbathjen e atleteve.

Atletet janë perfekte edhe nëse qëndroni me orë të tëra në këmbë ose edhe kur bëni ecje me kilometra.

Ato nuk ndihmojnë thjeshtë në rehatinë e këmbës, por mbështetin nyjet, gjunjët dhe shtyllën kurrizore kështu në këtë mënyrë ju do të rregulloni posturën tuaj dhe do të keni qëndrim të drejt fizik.

Telegrafi Deals jau sjellë jo vetëm një palë por tri pale atlete me zbritje.

Hi-Tec Atlete – Hekla Dark Mint/Light Mint

Këto atlete kanë dizajn unike dhe kombinim ngjyrash hiri, bardhë dhe dy të kaltërta, njëra më e hapur dhe tjetra më e mbyllur.

Altetet mund t’i merrni me zbritje nga çmimi 69.50 euro në vetëm 39.95 euro mjafton të shfrytëzoni kodin vera22.

Hi-Tec Atlete – Hanget Black-Dark Grey

Me ngjyra të errëta, ku më së shumti dominon e zeza janë perfekte, sidomos për gjininë mashkullore dhe përshtaten me të gjitha ngjyrat tjera të veshjeve tua.

Altetet mund t’i merrni me zbritje nga çmimi 69.50 euro në vetëm 39.95 euro mjafton të shfrytëzoni kodin vera22.

Hi-Tec Atlete – Himalchi V Khaki-Black-Lime

Këto atlete kanë ngjyrë të zezë në kombinim me hiri por me detaje mes ngjyrës së verdhë dhe të gjelbërt, neon.

Altetet mund t’i merrni me zbritje nga çmimi 92.95 euro në vetëm 59.95 euro mjafton të shfrytëzoni kodin vera22.

Mos hezitoni dhe përfitoni nga kjo zbritje fantastike, përmes së cilës keni mundësi të përzgjedhni të preferuarat tuaja me çmim më të volitshëm.