Vera është stina e preferuar për një numër të madhë njerëzish. Netët e gjata, ditët e nxehta, plazhi, muzika, lëkura e rrezitur, janë ato çka e bëjnë unike këtë stinë. Pak para se të hyni në verë duhet të bëni disa përgaditje dhe t’i blini të gjitha produktet që u duhen me patjetër.

Ne po prezantojmë dy kryesoret nga shumë produkte të tjera që mund të ju duhen. Këto dy produkte janë esenciale e ju mund t’i blini me çmim të konvenueshëm për buxhetin tuaj.

Ngjyra karramel apo kafe e trupit është më tërheqëse, sidomos kur visheni me fustane dhe minifunde për të nxjerrur në pah format trupore. Nëse nuk mund ta duroni diellin ose nuk e përballoni solariumin, ky bronzer është ideal për ju. Self Tan, Coconut, Garnier, është i pasur me ujë të arrës së kokosit që mban nivele optimale të lagështisë në lëkurë dhe ka veti qetësuese, antioksiduese dhe ushqyese. Me të do të arrini një ngjyrë bronzi të bukur që zgjat një javë, vetëm pas një aplikimi. Aplikohet dhe thahet shpejt, pa lënë njolla në trup dhe në rroba e përparsia e tij më e madhe është se mund të përdoret pa problem edhe në fytyrë.

Këtë bronzer mund ta blini me zbritje nga çmimi 16.80 euro në vetëm 12.24 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi27.

E kur jemi tek temperaturat e nxehta shpesh ambientet e mbyllura bëhen të padurueshme. Secilën ditë më tepër shtohet nevoja për ajër të freskët që ju falë rehati. Këtë mund ta arrini me blerje e këtij ftohësi ajëri. Ftohësi është shumë praktik dhe ftohë ambientin deri në 14- 22m2. Mënyra e përdorimit është shumë e lehtë mjafton ta mbushni rezervuarin me ujë dhe t’i vendosni akullin sipër, në këtë mënyrë programohet niveli i ftohjes.

Këtë ftohës ajri, Timit, ju mund ta blini me zbritje nga çmimi 69.90 euro në vetëm 59.41 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi15.