Me kombinim të një sasie të madhe të proteinave, omega 3 e gjithashtu shumë vitaminave dhe mineraleve, sushi jo vetëm që është i shijshëm por edhe shumë i shëndetshëm për ta konsumuar.

Nëse jeni adhurues i këtij ushqimit dhe doni ta shijoni më shpesh nuk është e nevojshme të harxhoni para çdo javë në restorante kur mund ta gatuani në shtëpi me anë të kësaj vegle kuzhine, që mund ta blini me zbritje nga çmimi 11.99 euro në vetëm 7.69 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi36.

Kjo vegël është shumë praktike dhe bën role jo vetëm për sushi por edhe për ushqime të tjera si lakrat për sarma.

Ka material plastike të qëndrueshme dhe pastrohet shumë lehtë, por nuk preferohet ta fusni në enëlarëse.