Dëgjueset apo kufjet nuk janë vetëm trend, por edhe nevojë në ditët e sotme. Ecjet e gjata, udhëtimet me transport urban, ushtrimet në fitnes bëhen monotone nëse nuk i keni me vete.

Përveç se dëgjoni muzikën e preferuar apo edhe podcast-in që e përcjellni çdo javë, ato shërbejnë edhe për përgjigjen e telefonatave. Pjesa më e mirë e tyre është kur nuk kanë tel dhe mund të funksiononi lirshëm me to.

Një palë kufje të tilla i gjeni me zbritje nga çmimi 67.56 euro në vetëm 57.43 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin telegrafdeals.

Dëgjueset kanë teknologji Bluetooth versioni 5.2 dhe lidhje USB tipi C. Këllëfi ka funksion karikues dhe bateria qëndron 6 orë pa këllëf dhe 28 orë me këllëf.