Jo çdo fondatinë përshtatet për të gjitha llojet e lëkurës, e veçanërisht lëkurës së thatë.

Prandaj nuk është edhe aq e lehtë që të gjeni një produkt të tillë.

Mirëpo përmes Telegrafi Deals ju jo vetëm që do të gjeni një produkt të tillë mirëpo edhe me shumë benefite të tjera e gjithashtu edhe me zbritje.

Një fondatinë si kjo e cila përveç që përshtatet me të gjitha llojet e lëkurës ka edhe formulë kundër plakjes me një përzierje të vitaminës  C kundër lodhjes, vitaminës E antioksiduese dhe vitaminë B5 që i jep gjallëri lëkurës.

Ky produkt përmban një derivat të acidit hialunorik që siguron hidratim 24 orë.

Ju këtë fondatinë mund ta merrni me zbritje përmes Telegrafi Deals nga 12.90 euro7.99 euro vetëm duke përdorur kuponin Telegrafi38.

Përdorimi i kësaj fondatinë rezulton me një efekt të garantuar dhe pamje të bukur.