Pajisjet e duhura gjatë online gaming e bëjnë lojën më interesante, ato shtojnë jo vetë shpejtësinë, fleksibilitetin por edhe adrenalinën.

Nëse doni t’i shtoni akoma më shumë emocion lojës që po luani atëherë me shumë gjasë do t’iu duhen këto kufje me mikrofon që mund t’i merrni me zbritje nga çmimi 21.50 euro në vetëm 16.55 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.

Kufje janë me mikrofon dhe kontrolli i volumit direkt në guaskën e kufjeve. Ndërtimi i mbyllur i kufjeve izolon në mënyrë të përsosur nga ndërhyrjet e ambientit. Kufjet kanë frekuencë 20 Hz – 20,000 Hz dhe ndjeshmëri 118 dB / mW.  Në anën tjetër mikrofoni ka ndjeshmëri 54 dB / mW dhe rezistencë 2 Ohm.