LAJMI I FUNDIT:

Cili parfum e mban më shumë erën – Dolce Garden apo My Burberry Blush?

Cili parfum e mban më shumë erën – Dolce Garden apo My Burberry Blush?

Secila femër dëshiron që të ketë aromë të mirë, prandaj edhe thuajse secila prej tyre mban ndonjë parfum të preferuar që ia prezanton asaj shijen!

Megjithatë, ndër parfumet më të preferuara për femra mbesin Dolce Garden dhe My Burberry Blush!

Por, cila prej këtyre dyjave e mban aromën më gjatë?

Fillimisht, duhet ta keni parasysh se ekziston një formë e cila ju tregon saktë për secilin parfum se sa mund ta mbajë aromën!

Në shishet e tyre, secili parfum e ka të shkruar njërin prej opsioneve: “Parfum”, “Eau De Parfum”, “Eau De Toilette”, ose “Cologne”.

Varësisht se çka shkruhet aty, ju mund ta dini se sa mund ta mbajë aromën.

P.sh. nëse e ka të shkruar “Parfum”, aroma zgjatë deri në 6 orë; nëse është “Eau De Parfum” e mban aromën deri në 4 orë;  “Eau De Toilette” e mban deri në 2-3 orë dhe “Cologne”  deri në 2 orë.

Si po mbetet për Dolce Garden dhe My Burberry Blush?

Epo, pasi u edukuat mbi përmbajtjen e parfumeve dhe llojet e tyre, ju tashmë e dini që të dy parfumet e kanë të shkruar “Eau de Parfum”.

Pra cilindo që e blini, aroma do t’ju qëndrojë në trup deri në 4 orë.

Dallimi mes tyre është vetëm te aroma, ku Dolcen Garden ka aromë të një luleje të shijshme që lulëzon në një kopsht, ndërkaq My Burberry Blush ka kombinim të aromës së shegës me limon, duke vazhduar me petale të trëndafilit, mollë dhe germanium.

Që të dy këto parfume vijnë me ekstra zbritje nga Telegrafi!

Artikull i sponzorizuar

Më shumë