LAJMI I FUNDIT:

Përfitoni nga zbritja me Telegrafi Deals për trajnim në menaxhimin e rrjeteve sociale në Hallakate

Përfitoni nga zbritja me Telegrafi Deals për trajnim në menaxhimin e rrjeteve sociale në Hallakate

Hallakate vazhdimisht sjell trajnime për të gjithë individët të cilët duan të mësojnë si ta zotërojnë menaxhimin e mediave sociale dhe kampanjat reklamuese.

Social Media Manager është një prej punëve më të kërkuara në tregun vendor dhe global – profesion i cili parasheh menaxhimin online të një biznesi.

Ju do të keni mundësi të përfitoni nga zbritja e jashtëzakonshme dhe të përfitoni shumë nga ky trajnim.

Me një modul të jashtëzakonshëm në Hallakate do të merrni njohuritë dhe teknikat e nevojshme dhe do të përfitoni sa më shumë dije për menaxhimin e platformave sociale.

TEMAT QË DO TË MËSOHEN NË TRAJNIM:

1.Hyrje në rrjete sociale dhe në ekosistem të mediave sociale në Kosovë

– Si funksionon algoritmi

– Cila është shprehia e përdoruesve Kosovar

– Cila është shprehia sipas gjeneratave

2.Si të hulumtoni dhe të definoni target audiencën

– Cila është shprehia e kërkimit ne Google

– Çka është Audience Insights edhe si ta përdorim

3.Si të ndërtoni prezencën online në Facebook dhe Instagram si biznes apo organizatë

– Si të lexoni të dhënat dhe si ti interpretoni ato

– Si të organizoni kampanjat me Facebook Ads Manager

– Si të definoni objektivat e marketingut dhe KPI-s

– Si të definoni buxhetin e kampanjave

– Si të definoni procesin e “hinkës” (AIDA)

– Si të menaxhoni shitjet në chat

4.Kuptoni procesin e gjenerimit të ideve kreative

– Si të krijoni kalendarin e përmbajtjes

5.Si të ndërtoni prezencën online në Instagram

6.Si të ndërtoni prezencën online në LinkedIn

7.Si të ndërtoni prezencën online në #Twitter

8. Këshilla për menaxhimin e rrjeteve sociale

10.Mjete për menaxhimin e rrjeteve sociale

11. Mjete për organizimin dhe planifikimin e punës

12. Pyetje & përgjigje dhe përmbledhje

Artikull i sponzorizuar

Më shumë