LAJMI I FUNDIT:

Përfito nga zbritja dhe apliko në trajnimin për Bazat e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore

Përfito nga zbritja dhe apliko në trajnimin për Bazat e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore

Nxitoni dhe forconi aftësitë tuaja menaxheriale me trajnimin “Bazat e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore”, duke filluar më 20 Shkurt 2024, që po mbahet nga staffiX. Përvetësoni teknikat kyçe të menaxhimit të talentit, performancës dhe zhvillimit të punonjësve në katër sesione efikase. 

Përfito nga Early Bird Offer! Regjistrohuni deri më 11 Shkurt 2024 dhe paguajnë vetëm 149€ – një zbritje e konsiderueshme nga çmimi fillestar prej 200€. Plus përmes Telegrafi Deals përfitoni 10€ zbritje shtesë me kodin Telegrafi10. 

Ky trajnim është esencial për ata që duan të mbërrijnë sukses në fushën e HR dhe të marrin njohuri praktike që ndikojnë drejtpërdrejt në rritjen e kompanisë. 

Mos e humbni këtë ofertë të mrekullueshme – Regjistrohuni tani dhe përfitoni nga zbritja e Telegrafi Deals dhe bëni hapin e radhës në karrierën tuaj! 

 

Më shumë