Është vetëm java e fundit e majit por temperaturat kanë shkuar deri në 30 grad. Në kohë të tillë kur secili prej jush kërkon freskinë puna në zyrë ose qëndrimi në shtëpi bëhet goxha i padurueshëm.

Pijet e ftohta e rrobat e shkurta nuk janë të mjaftueshme për tu ndjerë rehat është më se e nevojshme që temperatura në ambiente të mbyllura të jetë e përballueshme. Një mundësi të tillë jau ofron Ftohësi i ajrit, Timit.

Ftohësi është shumë praktik dhe ftohë ambientin deri në 14- 22m2. Mënyra e përdorimit është shumë e lehtë mjafton ta mbushni rezervuarin me ujë dhe t’i vendosni akullin sipër, në këtë mënyrë programohet niveli i ftohjes.

Këtë ftohës ajri ju mund ta blini me zbritje nga çmimi 69.90 euro në vetëm 59.41 euro, mjafton të përdorni kodin Telegrafi15.