LAJMI I FUNDIT:

Për vozitje komode dhe të sigurt gjatë dimrit duhet t’i keni këto goma

Për vozitje komode dhe të sigurt gjatë dimrit duhet t’i keni këto goma

Për vozitje të lehtë e pa problem çdo herë duhet kushtuar rëndësi gjendjes së veturës, në kohë të rregullta.

E përveç gjendjes së përgjithshme, duhet pasur kujdes edhe ndërrimin e gomave pas çdo stine, në mënyrë që të evitoni aksidentet e mundshme.

Kur jemi tek ndërrimi i gomave për dimër tani mund t’i merrni dy lloje në zbritje.

LAML FIRESTONE – Goma Dimri

Kjo gomë dimri e gjeneratës së re ofron kontroll dhe trajtim optimal në kushte të ftohta dhe të paparashikueshme. E projektuar për një udhëtim të sigurt dhe efikas me kosto, Winterhawk 4 do t’ju mbajë nën kontroll në rrugë gjatë dimrit.

Këtë gomë mund ta merrni me zbritje nga çmimi 97.28 euro në vetëm 83.00 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin telegrafideals.

TL LAML – Goma Dimri

Edhe ky lloj i gomës ka pothuajse të njejta të gjitha veçoritë me llojin e gomës paraprake. Ofron kontroll në kushte të paparashikuedhme dhe është e projektuar në atë mënyrë që të ndjeheni komod dhe të sigurt gjatë vozitjes.

Këtë gomë mund ta merrni me zbritje nga çmimi 116.68 euro në vetëm 106.00 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin telegrafideals.

Artikull i sponzorizuar

Më shumë