Italia është e njohur për pastat dhe picat më të shijshme. Për shumë prej jush e sidomos për fëmijët tuaj që të dyja janë ushqimet e preferuara.

Në shikim të parë recetat për pasta dhe pica duken shumë të thjeshta me tre deri në katër përbërës, por jo gjithëherë shija është e duhura sepse për këtë nevojiten edhe enët e duhura që pjekja të përfundoj sa më mirë që të jetë e mundur.

Dy të tilla për përgatitjen e këtyre dy ushqimeve fantastike tani ju mund t’i gjeni përmes Telegrafi Deals.

Tepsi për Picë, Delicia 31cm

Pica do të shijojë ndryshe në këtë tepsi, pasi pjekja e saj do të realizohet në mënyrë të shkëlqyeshme. Tani pica e shtëpisë do të jetë krokante dhe e pjekur mirë në të gjitha anët.  Është e përshtatshme për furrat elektrike, me gaz dhe me ajër të nxehtë.

Këtë tepsi tani ju mund ta blini me zbritje nga çmimi 11.90 euro në vetëm 7.69 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi35.

Paisje për Tharjen e Pastave, Delicia

Kjo pajisje rrotulluese ka 12 krahë dhe është e përsosur për të hequr fletët e brumit dhe për të tharë spageti, tagliolini, fetuccine dhe lloje të tjera pastash të bëra në shtëpi.

Këtë pajisje ju mund ta blini me zbritje  nga çmimi 25.90 euro në vetëm 19.69 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi24.

Për pastat dhe picat më të shijshme mos hezitoni t’i blini këto enë sepse nuk thonë kot se dashuria kalon përmes stomakut.