Në pamundësi të bartjes së dy çantave shpesh ju ka ndodhur të jeni në kërkim të një çante të veçantë. Një që ka shumë hapsirë, për pajisjet e punës e gjithashtu edhe për gjësendet personale por që në të njejtën kohë ka dizajn të bukur e të thjesht, për tu përshtatur me veshjet e juaja të përditshme.

Çanta HP Prelude Pro për laptop është e duhura për ju. Kjo çantë ka xhepa të brendshëm dhe të jashtëm lehtësisht të arritshëm për kabllo, adapterë, stilolapsa, celular dhe të gjitha sendet tuaja personale. Falë rripave të rregullueshëm ,çanta e shpinës është e rehatshme për t’u përdorur.

Nëse vendosni të blini HP Prelude Pro nuk do të zhgënjeheni dhe nuk do ta ndjeni peshën e gjërave që do të vendosni brenda sa, falë rehatisë që ju ofron. Ju mund ta blini me zbritje nga çmimi 39.50 euro në vetëm 26.90 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.