Sipas ekspertëve koha që duhet të shpenzoni në telefon pas orarit të punës nuk duhet të jetë më tepër se dy orë. Edhe pse këshillohet kështu shumë nga ju nuk e respektoni këtë rregull, qëndroni për orë të tëra para ekranit të kompjuterit në punë dhe më pas në telefon dhe kjo mund t’i shkaktojë dëm syve e gjithashtu ta turbulloj shikimin tuaj.

Nëse rrini gjatë në telefon pas orarit të punës duke e ditur se keni pasur shumë punë me kompjuter është mjaft e rëndësishme përzgjedhja e një monitori të përshtatshëm. Monitori Viewsonic VA2406-H – LED 23.8”, mund të jetë i duhuri për ju.

Ideal për zyrë, ky monitor ofron pamje me rezolucion 1920 x 1080 pikselë. Lidhet përmes portit VGA, HDMI dhe ka poashtu port për kufje, ju mund ta blini me zbritje nga çmimi 159.50 euro në vetëm 129.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.