Pavarësisht temperaturave të ulëta që stina e dimrit i sjell, kjo stinë mbetet ndër më të preferuarat për shumicën e njerëzve.

Përveç pamjes së bukur me borë gjithandej, një pjesë e madhe e njerëzve me padurim e presin këtë stinë në mënyrë që ta praktikojnë sportin e tyre të preferuar: skijimin!

Skijimi është një sport jashtëzakonisht i mirë, i cili sjell adrenalinë të pa harrueshme dhe ju mundëson t’i shijoni pamjet e bukura të bjeshkëve e resorteve të ndryshme.

Por, në mënyrë që ta shijoni sa më shumë këtë sport, ju duhet t’i keni edhe pajisjet e duhura.

Marrë parasysh këtë dhe faktin se së fundmi kanë filluar edhe reshjet e para të borës, Telegrafi Deals ju sjell në zbritje helmetën Uvex Fierce 55-59 cm.

Përmes Telegrafi Deals, këtë helmetë ju mund ta bleni me 15% zbritje nga 72.42 EURO në 61.55 € EURO duke shkruar kuponin Telegrafi15.


Më shumë info rreth helmetës:

Helmeta është shumë e lehtë dhe ka ajrosje në mënyrë optimale. Pa kompromentuar sigurinë, mund të harroni se e keni të vendosur helmetën. Pesha e saj është vetëm 470 g. Helmeta, ka një sistem rregullimi të IAS, i cili lejon një përshtatje perfekte shumë lehtësisht. Përmbush standardet: EN 1077B / TUV GS. Sistemi i përshtatjes së shpejtë i’u lejon të rregulloni lehtësisht gjatësinë e shiritave sipas nevojave tuaja, falë të cilave helmeta qëndron fort në kokë, duke parandaluar rrëshqitjen e saj. Mbërthimi Monomatik nën mjekër i’u lejon të punoni me një dorë, edhe kur keni veshur dorezën. Mbërthecka e syzeve – kapësja e vendosur në pjesën e pasme të helmetës mbron syzet nga rrëshqitja dhe i mban ato të sigurta në helmetë. Sistemi i mbyllur i ventilimit – i’u lejon të mbani temperaturën optimale brenda helmetës- ftohje ose ngrohje adekuate në varësi të temperaturës.