Aroma e parfumit tek një person mund të konsiderohet si përshtypja e parë nga personat e tjerë.

Prandaj secili mundohet që të mbajë aromë të mirë duke e ditur që një gjë e tillë mund të ju nxjerrë në qendër të vëmendjes.

Parfum me aromë të mirë që të ju lë përshtypje të gjithë atyre që kalojnë pranë teje mund të gjeni me zbritje përmes Telegrafi Deals duke përdorur kuponin përkatës për secilin produkt.


 Parfum Victoria’s Secret

Ky parfum është i njohur për aromën e mirë që ka sepse numri i madh i nuancave i frutave dhe luleve të freskëta e bën atë një përzierje të përsosur. Aroma e tij freskuese ndikon në humorin e tjerëve dhe është perfekte për verën pasi që ka shije frutash dhe lulesh.

Një parfum të tillë ju mund ta merrni me zbritje përmes Telegrafi Deals nga 19.90 euro15.40 euro duke përdorur kuponin Telegrafi22.


Parfum për femra Bruno Banani

Ky produkt është me arome frutash dhe lule, dhe këto veçori e bëjnë shumë të përshtatshëm për ato vajza dhe gra që duan të ndihen fresh dhe të mbajnë aromë të mirë dhe të lehtë. Notat kryesore të këtij parfumi janë molla jeshile, pjeshkë bergamoti, kurse ato të mesme janë lule portokalli dhe trëndafili dhe bazë benzoinë, dru sandali dhe misk.

Këtë parfum ju mund ta merrni me zbritje nga 19.90 euro12.90 euro përmes Telegrafi Deals duke përdorur kuponin Telegrafi35.