Flokët janë pika e dobët e secilit, në veqanti e vajzave dhe grave që tentojnë çdo herë t’i kenë më të gjata dhe më voluminoze. Për arsye gjenetike, shëndetësore apo edhe nga pakujdesia dhe marrja e produkteve jo adekuate, flokët dëmtohen. Është e rëndësishme të keni dietë strikte me ushqime të nevojshme, të përdorni vajra për flokë e mbi të gjitha të merrni edhe kapsula të posaçme për çdo ditë, pasi ato ndikojnë direkt në organizmin tuaj e kështu edhe në fortësinë dhe dendësinë e flokëve.

Për flokë të bukur, të pa dëmtuar e të gjatë, duhet patjetër të përdorni kapsula Hair-vit me vitamina. Këto kapsula mund të përdoren nga të dy gjinitë dhe do t’iu shpëtojnë nga trajtimet e panevojshme që kushtojnë një mal me para dhe duhet kohë e gjatë për rezultat.

Kapsula Hair-vit

Kapsulat Hair-vit nga HealthAid janë të formuluara me përbërës ushqyes të nevojshëm për flokë të forta dhe të shëndetshme. Hair-vit është i pasur me vitamina B, minerale si dhe amino acide, të cilat ndihmojnë në prodhimin e proteinave natyrale që u japin flokëve fortësinë dhe shkëlqimin. Përmbajtja e mineralit të zinkut në to promovon rritjen dhe rigjenerimin e flokëve.

Hair-Vit nga HealthAid mund të përdoret nga të rriturit dhe fëmijët nga mosha 16 vjet, nga një kapsulë në ditë pas ushqimit në mëngjes. Këto tableta mund t’i blini me zbritje nga çmimi 15.50 euro në vetëm 12.40 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi20.