Pushimet në bregdet janë të preferuarat e juaja. Moti i nxehtë, uji, rrezitja, aktivitetet e ndryshme si dhe netët e gjata me muzikë.

Nëse keni caktuar destinacionin, hotelin ku do qëndroni dhe sa ditë do të qëndroni duhet të keni parasysh se as goma për relaksim dhe rrezitje në ujë nuk duhet të ju mungojë.

Kjo gomë deti fantasike tani vjen me zbritje nga çmimi 39.90 euro në vetëm 29.90 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi25.

Goma është e lehtë, e fortë dhe e qëndrueshme, gjithashtu përmbanë dy doreza për mbajtje për për qëndrueshmëri  dhe ekuilibër në ujë.

Në të është e vendosur edhe një mbajtëse filxhani për pijet tuaja, ndërkaq mbështetësja e integruar ofron një përvojë të rehatshme.