Ola Amigos! Ka ardhur koha me shiju ushqimin ma të shijshëm meksikan në qytet!

Në rast se nuk po dini çfarë të hani në pauzë apo keni filluar qysh tani të mendoni për darkën, burrito-t në Eat Mucho gjithmonë janë zgjedhja e duhur!

Por, Telegrafi Deals është “amigo” që ta gjen ma lirë edhe ushqimin meksikan!

Duke shkruar kuponin Telegrafi në shportë, ju do të përfitoni 20% zbritje në të gjitha llojet e burritove në Eat Mucho.

Mjafton të shkoni në këtë LINK dhe ta përgatitni shujtën tuaj duke e zgjedhur llojin e mishit, orizin, fasulet, shtesat, dhe të tregoni sa djegëst pe doni!

Burrito përbëhet nga një petë 30cm e shtëpisë që mbështjell zgjidhjen tuaj të mishit, orizit, fasuleve, sallateve dhe salsave nga vitrina Mucho.

Pesha mesatare e burrito-s është rreth 500gr.

Në foto: Procesi i shkrimit të kuponit për përfitim të zbritjes