Sot, thithëset elektrike janë në thuajse çdo shtëpi dhe janë të domosdoshme për të siguruar pastërtinë e duhur të ambientit ku jetoni.

Megjithatë, kur e zgjedhni një thithëse elektrike, ju jo vetëm se duhet t’i kushtoni vëmendje çmimit dhe dizajnit, por edhe karakteristikave teknike dhe kualitetit që ato e ofrojnë.

Një prej thithëseve të tilla që e kryen çdo funksion të mundshëm është Bosch Serie 4, e cila po ashtu vjen me korrent të lagur dhe të thatë, ndërkaq njëkohësisht është edhe me teknologjinë “Pet-Friendly”.

Çfarë ofron thithësja elektrike Bosch Serie 4?

Bosch Serie 4 ofron një sërë aksesorësh të veçantë për pastrim të thatë e të lagur, që nënkupton se mund t’i pastroni e lani dyshemetë dhe mobilet me vetëm një thithëse të vetme.

Brusha turbo e thithëses elektrike i largon në tërësi të gjitha fibrat, qimet dhe grimcat tjera nga dyshemeja duke siguruar pastërti të plotë në çdo ambient.

Veç kësaj, ju mund t’i pastroni edhe çarçafët të cilët kanë nevojë për pastrim higjienik. Kjo thithëse ka brushë të dizajnuar posaçërisht për çarçafë dhe garanton pastrim tërësisht higjenik.

Pasi që shëndeti është primar dhe në këtë luan rol ajri i pastër, thithësa elektrike ka teknologji të avancuar e cila e pastron ajrin deri në 99.95% nga grimcat e pluhurit, bakteret dhe ndotësit tjerë!

Kjo thithëse elektrike vjen me zbritje të veçantë përmes Telegrafi Deals. Shkruani kuponin “Telegrafi20” gjatë procesit të blerjes dhe ju përfitoni zbritje 20% nga 450 në 360 EURO!