Me u anku për shpejtësi të internetit na ndodhë shpesh brenda ditës, e me ruteret e TP Link të cilët ofrojnë cilësi të lartë e ta mundësojnë internetin e mirë në çdo cep të shtëpisë harron edhe qysh me u anku.

Ruter TP-LINK TL-WR820N

Ky ruter ndryshe njihet si ruteri i fuqishëm i cili me standarde që ka prej 802.11n, 802.11g dhe 802.11b në 2.4 GHz ofron lidhje Wi-fi me shpejtësi të lartë.

Ruterin tani mund ta blini me çmim nga 19.50 euro në vetëm 14.50 euro. Përdorni kodin TelegrafiDeals për ta shfrytëzuar zbritjen.

Router wireless TP-LINK TL-WR844N

Me shpejtësi wireless prej 300 Mbps në brezin 2.4 GHz ky ruter do të plotësojë nevojat tuaja të përditshme. Ruteri siguron mbulimin e sinjalit wireless të shtëpisë tuaj me dy antena 5 dBi me teknologji 2 × 2 MIMO dhe pesë porte ethernet me shpejtësi të lartë.

Blini me zbritje me çmim nga 21.50 euro në vetëm 16.50 euro. Përdorni kodin TelegrafiDeals për ta shfrytëzuar zbritjen.

Ruter TP-LINK Archer C6 v3.2

Ruteri Archer C6 krijon një rrjet të besueshëm dhe të shpejtë me teknologjinë Wi-Fi 802.11ac.

Me një port Gigabit WAN dhe katër porte Gigabit LAN, shpejtësitë me këtë ruter mund të jenë deri në 10 herë më të shpejta se lidhjet standarde Ethernet.

Blini ruterin me çmim nga 46.50 euro në vetëm 36.50 euro. Përdorni kodin TelegrafiDeals për ta shfrytëzuar zbritjen.

Router TP-LINK Archer VR300

Kombinimi i modemit dhe ruterit bashkojnë funksionet e tyre brenda këtij produkti. TP-LINK Archeri VR300 mundëson rrjet të shpejtë të internetit nën 2 frekuenca: 2.4GHz dhe 5GHz.

Blini ruterin me çmim nga 67.50 euro në vetëm 54.50 euro. Përdorni kodin TelegrafiDeals për ta shfrytëzuar zbritjen.

Përjeto shpejtësi maksimale të internetit veç me TP Link rutera.