Blerja e rrobave nga brendet më të njohura sjellin një lloj lumturie më të veçantë teksa jeni duke bërë pazar për veten.

Akoma më shumë shijon kur i gjeni me zbritje e gjithashtu të tilla që përshtaten me stilin tuaj.

Ndër markat më të njohura sportive për të dy gjinitë sigurisht që është edhe Puma.

Kësaj radhe përmes Telegrafi Deals ju do të keni mundësi të bleni me zbritje nga çmimi 65.00 euro në vetëm 39.95 euro, një set të trenerkave nga ky brend, mjafton të shfrytëzoni kodin DIMER.

Seti i trenerkave Puma në zbritje është model për femra dhe e gjeni në ngjyrë të zezë.