Vendimi për të filluar ushtrimet është goxha i vështirë, por përzgjedhja e atleteve me të cilat dëshironi të ushtroni mund të jetë e lehtë.

Atletet me formën dhe dizajnin e duhur, mbajnë këmbët rehat, nuk shkaktojnë djersitje dhe janë më të thella, detaj që mbron kyqet e këmbëve nga peshat ose pajisjet e tjera të ushtrimeve.

Ideale edhe për vrapim sepse nuk do të ndjeni aspak lodhje teksa jeni duke vrapuar në mëngjes ose mbrëmje.

Atletet nga brendi Reebok, vijnë me zbritje nga çmimi 28.00 euro në vetëm 24.95 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin MeReebok.

Këto atlete kanë ngjyrë hiri në kombinim me ngjyrën e gjelbërt mint, janë tejet të rehatshme dhe me çmim tejet të lirë.