Bebja është gjëja më e shenjtë në jetën e një prindi, prandaj prindërit gjithmonë përkujdesen që fëmijëve të tyre t’ua sigurojnë gjërat më të mira në jetë dhe vazhdimisht t’iu ofrojnë siguri e rehati.

Por kur keni bebe, sigurisht e dini se monitorimi i bebes gjatë tërë kohës është pak problem të bëhet pa ndihmën e teknologjisë, prandaj edhe janë shpikur monitorët digjitalë me kamera.

Telegrafi Deals ju sjell monitorin për bebe, TrueLife NannyCam H32 me një zbritje prej 141.50 në 109.50 EURO!

Ky monitor digjital për bebe ka një ekran LCD me madhësi 3.2”, termometër të dhomës dhe automatikisht i adaptohet errësirës.

Përveç se ofron kualitet të lartë të videos, gjithashtu ky monitor ofron edhe transmision të zërit, që ju mundësojnë të pushoni teksa bebja juaj është e sigurt.

Për të përfituar zbritjen në këtë monitor, ju duhet ta shkruani kuponin Telegrafi gjatë procesit të blerjes.