LAJMI I FUNDIT:

NË OFERTË VEÇ SOT: Logitech G Pro X Superlight bie në 99.50 euro!

NË OFERTË VEÇ SOT: Logitech G Pro X Superlight bie në 99.50 euro!

Nëse veç jeni adhurues i video-lojërave, sigurisht e dini se mausi Logitech G Pro X Superlight mbetet më i kërkuari e më i dëshiruari nga profesionistët më të mëdhenj të botës!

Ky maus funksionon pa kabllo dhe ka bateri me jetëgjatësi deri në 70 orë!

Veç kësaj, mausi Logitech G Pro X Superlight ka gjithsej 5 butona dhe një rezolucion prej 100 deri në 25,400 DPI me shpejtësi të reagimit 1 ms.

Qysh me ble me 99.50 euro?

Ky maus vjen në ofertë me çmim për vetëm 99.50 euro VETËM SOT!

Duke shkruar kuponin Telegrafi ju do të përfitoni zbritje nga 126.50 në 99.50 euro gjatë procesit të blerjes!

Prandaj, kapeni këtë mundësi dhe bëhuni me maus të ri!

Artikull i sponzorizuar

Më shumë