Në këtë kohë të krizës globale në lidhje me çmimet e naftës, shumica dërrmuese e qytetarëve janë të irrituar dhe kanë filluar të kenë probleme financiare si pasojë e shtrenjtimit të derivateve.

Duke marrë parasysh faktin se kjo krizë nuk pritet të kalojë brenda pak ditëve dhe se duhet patjetër të bëni zgjidhje efikase, atëherë ne kemi zgjidhjen për ju!

Telegrafi Deals sjell në zbritje trotinetin Xiaomi Mi 1S, ku me kuponin TELEGRAFI5, çmimi bie nga 540 në 513 euro!

Trotineti Xiaomi Mi 1S

Për të gjithë ata që duan të udhëtojnë shpejt e lirë brenda çdo qyteti, trotineti Xiaomi Mi 1S është zgjidhja ideale.

Ky trotinet ka dizajn tejet elegant i cili paloset dhe me një mbushje rrymë mund t’i përshkoni 30 kilometra.

Shpejtësia e këtij trotineti arrin deri në 25km/h dhe kjo nënkupton se brenda pak minutave ju mund t’i shëtitni skajet e çdo qyteti.

Kapaciteti i baterisë është 7800 mAh, ndërkaq trotineti përmban edhe ekran LED.

Statistika interesante:

– Ka shpejtësi maksimale 25km/h dhe posedon Cruise Control
– Bateria mbushet full për 5 orë
– Me një mbushje mund t’i bëni 30 km udhëtim
– I konsumon vetëm 1.1 kWh për 100 kilometra

Çmimi?

Ky super trotinet – i lirë e i domosdoshëm – vjen me një ekstra zbritje prje Telegrafi Deals, ku me kuponin Telegrafi5, çmimi bie nga 540.00€ në 513.00€.

Që kjo ekstra zbritje të aplikohet, ju patjetër duhet ta shkruani kuponin Telegrafi5 gjatë procesit të blerjes!

Klikoni këtu për ta blerë tani!