Laptopët të dedikuar specifikisht për lojëra, për dallim nga laptopët standard, kanë më shumë opsione për lojë, janë më të fuqishëm dhe qëndrojnë më gjatë si dhe e përballojnë nxehtësinë nëse kaloni kohë të gjatë duke luajtur.

Prandaj është mjaft e rëndësishme dhe esenciale të pasurit e një laptopi të tillë, në më mënyrë që ju ta përjetoni tjetër nivel lojën e ta shijoni në maksimum.

Telegrafi Deals mendon për të gjithë ju, nevojat dhe dëshirat tuaja, kësaj radhe posaqërisht për gamera, sjellë në zbritje dy laptopë ideal për gaming, njëri me 200 euro zbritje dhe tjetri 300 euro zbritje.

ASUS ROG Strix G15 Laptop – Ryzen 9 5900H – NVIDIA RTX 3060 6.0 GB

Si edhe shumë laptop të tjerë nga kjo seri, edhe ky është tejet i mirë, për të mos thënë fantastik, për nga karakteristikat që zotëron.

Asus ROG Strix G15, vjen me zbritje nga çmimi 2,149 euro e 99 cent, në vetëm 1,969 euro e 99 cent, mjafton të shfrytëzoni kodin telegrafiG15.

Laptopi ka këto specifika:

-39.6 cm (15.6) Notebook

-Display: 1920 x 1080, 144Hz, IPS, matt

-AMD Ryzen™ 9 5900HS 8x 3.30 GHz

-NVIDIA® GeForce® RTX 3060 6.0 GB

-8 GB RAM, 512 GB SSD

-1x USB 3.1 Gen1 Typ C, 3x USB 3.1 Gen1, Wi-Fi 6E (802.11ax)

 

Gigabyte AORUS 15P XD-73DE224SO

Me këtë laptop ju do të përjetoni eksperiencën më mahnitëse teksa jeni duke luajtur lojën tuaj të preferuar.

Me dizajnin e posaqëm që ka për gaming si dhe shpejtësinë që e ofron performanca juaj gjatë lojës do të jetë e paharruar.

Përmes Telegrafi Deals tani mund ta merrni me zbritje 300 euro, nga çmimi 1,999 euro e 99 cent në vetëm 1,749 euro e 99 cent, mjafton të shfrytëzoni kodin ALIENFOX.

Laptopi ka këto specifika:

-39.6 cm (15.6) Notebook

-Display: 1920 x 1080, 240Hz, IPS, matt

-Intel® Core™ i7-11800H 8x 2.30 GHz

-NVIDIA® GeForce® RTX 3070 , 8GB

-16 GB RAM, 1 TB SSD

-1x Thunderbolt 4, 3x USB 3.1 Gen1, Wi-Fi 6 (802.11ax)

 

Nëse keni kohë të gjatë që keni pritur për këso lloj zbritje, tani keni mundësinë ideal për të shfrytëzuar dhe të merrni njëri ose dy laptopët të dedikuar për gaming.