Konzola Xbox Series S Fortnite + Rocket League Bundle vjen me një performancë tejet të lartë dhe me një çmim 9% më të ulët!

Duke shkruar kuponin Telegrafi gjatë procesit të blerjes, ju përfitoni 33 euro zbritje në këtë konzolë e cila ka 120 fps në sekondë, ofron ngjyra të ndezura dhe e bën çdo lojë të duket më reale.

Në Xbox Series S ju mund t’i shijoni më shumë se 100 lojëra me cilësi të shkëlqyeshme dhe me një hapësirë SSD me kapacitet prej 512GB.

Në pako përfshihet kontrolluesi dhe videolojërat Fortnite + Rocket League.