Sado që jeni të kujdesshëm dhe të interesuar për monitorimin e shëndetit dhe orëve të gjumit, është pothuajse e pamundur të jeni të informuar në detaje rreth këtyre të dyjave.

Jeta dinamike dhe rutina e ngarkuar me obligime shpesh nuk u jep hapësirë të bëni kontrolle të vazhdueshme rreth vetes ani pse në radhë të parë çdo herë duhet të jetë shëndeti juaj.

Për të evituar problemet me shëndetin, gjumin e për të përfituar një sërë përparësish të tjera, Telegrafi Deals rekomandon një orë të mençur e që mund ta merrni me zbritje nga çmimi 96.52 euro në vetëm 77.96 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin telegrafideals.

Kjo orë ka funksion të matjes së: kohës, hapave, monitorimin e gjumit, kaloritë. Rrahjet e zemrës e gjithashtu ju njofton për mesazhet dhe thirrjet.