Mjalta është një ndër ushqimet më të mira që ekziston dhe ka shumë veti të mira ushqyese dhe shëruese. Me vite të tëra është përdorur jo vetëm kundër ftohjeve por edhe shumë sëmundjeve të tjera.

Ekzistojnë disa lloje të mjaltës e mbretëreshë në mesin e të gjitha llojeve është Manuka, një lloj i veçantë që kultivohet në Zelandën e Re, e bërë nga nektari i pemës Manuka.

Mjalta është antibakteriale por Manuka është shumë më shumë se sa ajo e zakonshme, këtë mjaltë tashmë mund ta blini edhe në Kosovë dhe me zbritje 10% nga Telegrafi Deals.

Mjaltë Manuka Doctor 340mgo, 250g

E kultivuar dhe e paketuar në Zelandën e Re.100% mjaltë Mānuka nga Zelanda e Re. Çertifikuar nga qeveria e Zelandës së Re.MGO (Methylglyoxal) shfaq aktivitet antimikrobik i cili dihet se vret disa lloje bakteresh.

Këtë lloj të mjaltës Manuka mund ta blini me zbritje nga çmimi 79.99 euro në vetëm 71.99 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi10.

Mjaltë Manuka Doctor 840mgo 250g

E kultivuar dhe e paketuar në Zelandën e Re.100% mjaltë Mānuka nga Zelanda e Re. Çertifikuar nga qeveria e Zelandës së Re.MGO (Methylglyoxal) shfaq aktivitet antimikrobik i cili dihet se vret disa lloje bakteresh.

Këtë lloj të mjaltës Manuka mund ta blini me zbritje nga çmimi 134.99 euro në vetëm 121.49 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi10.

Mjaltë Manuka Doctor 1000mgo 250g

E kultivuar dhe e paketuar në Zelandën e Re.100% mjaltë Mānuka nga Zelanda e Re. Çertifikuar nga qeveria e Zelandës së Re.MGO (Methylglyoxal) shfaq aktivitet antimikrobik i cili dihet se vret disa lloje bakteresh.

Këtë lloj të mjaltës Manuka mund ta blini me zbritje nga çmimi 189.99 euro në vetëm 170.99 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi10.

Mjaltë Manuka Doctor 70 MGO, 250g

E kultivuar dhe e paketuar në Zelandën e Re.100% mjaltë Mānuka nga Zelanda e Re. Çertifikuar nga qeveria e Zelandës së Re.MGO (Methylglyoxal) shfaq aktivitet antimikrobik i cili dihet se vret disa lloje bakteresh.

Këtë lloj të mjaltës Manuka mund ta blini me zbritje nga çmimi 39.99 euro në vetëm 35.99 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi10.