Secili merakli i lojërave online i ka merak edhe pajisjet e duhura dhe me kualitet të lartë që e bëjnë procesin e lojës më të lehtë. Hallin e të gjithë atyre që çdo herë janë në kërkim të këtyre pajisjeve e kupton më së miri Telegrafi Deals, që jau mundëson gjetjen.

Përveç monitorit dhe tastierës, rëndësi të madhe për një lojë fantastike ka edhe mausi. Me një ngjyrë unike, vjollcë, dizajn të veçantë dhe çmim që ju konvenon, Logitech G203 Lightsync, është mausi që e keni dashur tash e një kohë.

Maus Logitech G203 Lightsync, shquhet si një ndër mausët më të mirë për online gaming. Me performancë të shkëlqyshme të klikut dhe një formë të adaptueshme, pavarsisht madhësisë së dorës tuaj. Ju mund ta blini me zbritje nga çmimi 28.50 euro në vetëm 22.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.