Ambienti i brendshëm duhet gjithmonë të jetë i pastër, edhe atëherë kur jeni duke pastruar, pajisjet të cilat përdorni për këtë proces është kusht ta mundësojnë këtë.

Thithja e pluhurit dhe papastërtive në shtëpi do të jetë shumë e thjeshtë nëse e blini këtë thithëse elektrike, që vjen me zbritje nga çmimi 74.90 euro në vetëm 59.92 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi20.

Me anë të kësaj fuqie arrihet nje pastrim  mjaftë cilesor i dyshemeve të ndryshme. Samsung përdor filtrimin HEPA për të mbajtur ajrin e pastër të ajrit kur është duke thithur. Duke mbledhur grimca të vogla, të pluhurit.

Filtrat HEPA sigurojnë një mjedis shumë më të pastër dhe më të shëndetshëm. Edhe pse zbrazja mund të jetë e pakëndshme për ju, kjo nuk do të paraqes problem me kapakët e Samsung.