Java e parë e pranverës po vjen me diell e mot të ngrohtë, shumë i përshtatshëm për realizimin e të gjitha planeve që i keni menduar gjatë dimrit.

Falë pasurive të mëdha natyrore që ka Kosova mundësitë për të kaluar fundjavën në vende malore e në natyrë, larg guzhmës së qytetit janë te ndryshme.

Fundjava në natyrë shijon më shumë me ushqim të mirë e të freskët, e për një pushim të shkurtër pa shumë harxhime ka menduar Telegrafi Deals, që sjellë një set për skarë me të gjitha gjësendet e nevojshme për të gatuar çka ju pëlqen.

Kurseni dhe ushqehuni mirë duke shfrytëzuar kuponin TELEGRAFI30, me 30% zbritje në Telegrafi Deals.

Pra mos nguroni ta blini nga 35.00 euro në vetëm 24.50 euro këtë super set praktik.