LAJMI I FUNDIT:

Ky televizor vjen me Netflix dhe YouTube të integruar dhe të licensuar – tani e gjeni me zbritje!

Ky televizor vjen me Netflix dhe YouTube të integruar dhe të licensuar – tani e gjeni me zbritje!

Nëse keni kohë të gjatë që po kërkoni televizor smart për të blerë, ky nga Tesla me Android OS ka opsione të argëtimit që do të mund t’i shijoni jo vetëm përmes pamjes fantastike por edhe tingujve të mrekullueshëm.

Tani ju mund ta merrni me zbritje nga çmimi 255.00 euro në vetëm 235.00 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin telegrafideals.

Televizori juaj vjen me Netflix, Prime Video dhe Youtube të licencuar dhe të integruar, të mbështetur plotësisht nga Google. Ju gjithashtu mund të zgjidhni nga më shumë se 4000 aplikacione në Google Play Store!

Televizorët Tesla kanë një kënd të shkëlqyer shikimi, plus ato vijnë në një sërë dimensionesh të ndryshme.

Ky televizor do t’ju lejojë të kontrolloni pothuajse gjithçka me zë. Për më tepër, mund ta lidhni atë me Google Home dhe të lundroni në të gjitha pajisjet inteligjente në shtëpinë tuaj duke përdorur një telekomandë të vetme.

Artikull i sponzorizuar

Më shumë