Nevoja për ajër të pastër jashtë e sidomos në shtëpi dhe ambiente të mbyllura, ku punoni dhe kaloni kohë të gjatë, viteve të fundit vetëm është shtuar.

Ajri i pastër zvogëlon rrezikun për të fituar sëmundje të ndryshme, nga më të thjeshtat deri tek ato më të rrezikshme, siç është kanceri. Kualiteti i ajrit është tejet i rëndësishëm dhe përveç produkteve pastruese dhe mirëmbajtëse të shtëpisë do t’iu duhet edhe ky pastrues ajri Xiaomi Mi Air.

Xiaomi Mi Air, ju mund ta blini me zbritje nga çmimi 299.50 euro në vetëm 249.50, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.

Ky pastrues ajri ka shumë përparësi pasi heq deri në 99.9 % të grimcave të ajrit aq të vogla sa 0.1 mikron. Xiaomi Mi Air largon pluhurin, tymin, qimet e kafshëve shtëpiake, sporet e mykut, polenin, aromat, mikrobet dhe viruset.

Jetë-gjatësia e filtrit HEPA është deri në 14 muaj. Në të njejtën kohë ju mund të kontrolloni pajisjen me aplikacionin Mi Home ose ndihmësit zanorë Google Assistant dhe Amazon Alexa.