Aroma e mirë ju bën dyfish më tërheqëse tek të tjerët dhe ju identifikon si person. Nëse keni një parfum ose dëshironi të gjeni një të tillë, që mbetet kudo që shkoni e gjithashtu edhe në memorien e të tjerëve, atëherë ky është rasti i duhur.

Telegrafi Deals ua propozon parfumin Eau De Toilette Lacoste W Pnach, të cilin mund ta merrni me zbritje nga çmimi 32.50 euro në vetëm 25.19 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin telegrafideals.

Me bazë sensuale ky parfum ka përmbajtje frutash dhe ka aromë të freskët dhe të pastër, e që do t’iu bëj të ndjeheni me më shumë vetbesim dhe të pa rezistueshme tek të tjerët.