Buzëkuqi është pjesa që i jep gjallëri dhe jetë grimit tuaj, ju mund ta përdorni atë edhe në raste kur nuk keni grim fare dhe do t’iu bëj të ndjeheni mirë dhe me shumë vetbesim.

Pjesa më e mundishme rreth buzëkuqit është se duhet ta vendosni shpesh gjatë ditës dhe gjithmonë jeni në kërkim të një buzëkuqi që ka ngjyrë të theksuar, nuk i plasarit buzët, ka përmbajtje natyrale dhe qëndron gjatë.

Një të tillë mund ta merrni me zbritje nga çmimi 8.97 euro në vetë 6.90 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi30.

Buzëkuqi i lëngshëm Astra Pure Beauty Aqua Lip Stain do ti bëjë buzët tuaja të duken sikur të jenë tatuazhuar me ngjyra dhe çka e bën unik këtë buzëkuq është se nuk do ta vini re që i keni të lyera.

Formula e tij është e freskët, e pasur me përbërës aktivë bimorë dhe ka një strukturë ndijore me bazë uji. Ajo që do tju pëlqejë më shumë tek Pure Beauty Aqua Lip Stain është se garanton një rezultat rezistent ndaj puthjeve, me një efekt shumë të qëndrueshëm pa plasaritje.