Konsiderohet se gjysma e bukurisë janë flokët, prandaj që flokët tuaj të duken të bukura duhet t’i mirëmbani dhe rregulloni ato.

Një set pajisjesh me funksione të ndryshme për rregullimin e flokëve ju mund ta gjeni me zbritje përmes Telegrafi Deals.

Ky set për rregullimin e flokëve përmban :

-Një drejtuese flokësh (me furçë)

-Tharëse e flokëve

-Figaro

Një set të tillë ju mund ta merrni me zbritje përmes Telegrafi Deals nga 49.90 euro në vetëm  31.90 euro duke shfrytëzuar kuponi Telegrafi36.