Shëndeti është pasuria më e madhe që e keni dhe është obligative të dini çdo detaj rreth gjendjes tuaj. Në pamundësi të vizitave të rregullta tek mjeku, për shkak të kohës së kufizuar, orarit të gjatë të punës apo udhëtimeve të shpeshta, ekziston një formë teknologjike me anë të së cilës mund të kujdeseni për veten.

Matës aktiviteti Niceboy® X-Fit Plus, i zi

Një orë që punon 24/7, jo vetëm për të treguar kohën por edhe: presionin e gjakut, oksigjenimin e gjakut, numrin e hapave, kohën e lëvizjes, rrahjet e zemrës dhe kaloritë e djeguara. Është ideal për personat që ushtrojnë fitnes por edhe për ata që janë përtacë, pasi përpiqet t’iu mbajë në lëvizje.

Këtë orë/matës aktiviteti mund ta blini me zbritje nga çmimi 29.50 euro në vetëm 24.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi Deals.

Niceboy X-Fit Plus, ju përcjellë edhe kur jeni duke fjetur pasi monitoron dhe përmirëson cilësinë e gjumit.