Pajisjet teknologjike e sidomos telefoni janë bërë obsesion edhe dita nuk mund të kalohet pa to. Informimin e shpejtë, argëtimin e mbi të gjitha komunikimin, më së lehti e kryeni përmes tyre.

Përdorimi i shpeshtë i tyre, sidomos gjatë vozitjes me veturë dhe biçikletë mund të i’u kushtojë me aksidente të rrezikshme që shkaktojnë lëndime.

Nëse jeni të dhënë pas sportit e sidomos ngasjes së biçikletës në mëngjes, duke marrë parasysh rrezikun e përdorimit të telefonit teksa vozisni, rekomandohet të keni një mbajtëse për telefon, që mund ta gjeni me zbritje nga çmimi 16.50 euro në vetëm 12.50 euro, mjafton  të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.

Forever BH-110 është një mbajtëse telefoni dhe GPS-ëve, që mund të vendoset në timon me përmasa prej 9 deri në 18 cm.

Me dizajn unik mund të rrotullohet sipas dëshirës dhe ju ofron siguri të plotë. Me këtë pajisje shëtitjet me biçikletë do të jenë më të këndshme duke ju mundësuar edhe përdorimin e telefonit në të njëjtën kohë.