Sistemi smart në shtëpi dhe apartamente është përparësi për shumë familje. Kjo sepse një sistem i tillë u ofron komoditet, kontroll dhe kursim, në të gjitha aspektet.

Kontrollimin e shtëpisë smart ju mund ta bëni me anë të këtij ndihmësi zanor, që vjen me zbritje nga çmimi 107.50 euro, në vetëm 79.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.

Ndihmësi zanor Google Nest Hub 2 mundëson kontrollimin e shtëpisë tuaj inteligjente. Mundësi për të luajtur muzikë dhe ka ekran me prekje 7″, si dhe mbështetje për Google Photos.

Ai posedon edhe  Altoparlant me gamë të plotë + 3 mikrofonë, Wi-Fi si dhe Bluetooth. Përputhet me pajisjet mobile (Android, iOS).

Është gjithashtu në përputhje me më shumë se 50 marka dhe prodhues të pajisjeve inteligjente. Kontrollon pajisjen tuaj inteligjente si: çaktivizimin, ndërrimin e programeve dhe më shumë e po ashtu mundëson luajtjen e muzikës nga Yoututbe, shikimin e fotove në ekran.