Pranvera e vera, dy stinët që sjellin jo vetëm nxehtësi dhe diell por edhe lumturi, knaqësi dhe neja të pa harruara me shoqëri e familje. Pijet shijojnë ndryshe nën ritmin e muzikës, sidomos kur festoni në ambient të hapur e doza e të qeshurave dhe qejfit rritet për dy herë më shumë.

Bashkë me mot të mirë e pije deri në orët e herëshme të mëngjesit, veç muzikës e njerëzve të dashur, patjetër duhet edhe ushqim i mirë, mish e perime të freskëta në grill. Nëse po mendoni organizimin e një pikniku, feste apo diçka tjetër, në oborrin tuaj të shtëpisë, në ndonjë fshat apo vend malor dhe nuk e keni gjetur akoma setin ideal për grill, tani e keni mundësinë.

Ky set i bërë nga çeliku inox cilësor, përdoret për të mbledhur ushqime të vogla dhe të gjata me lehtësi dhe saktësi. Veglat kanë nga një dorezë druri për të siguruar kapje më të mirë. Pastrimi i tyre bëhet shumë lehtë.

Këtë set ju mund ta blini me zbritje nga çmimi 9.80 euro në vetëm 4.40 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi55.