LAJMI I FUNDIT:

Kjo orë ofron monitorim gjithëpërfshirës të shëndetit

Kjo orë ofron monitorim gjithëpërfshirës të shëndetit

Shëndeti është shumë i rëndësishëm dhe pasuria më e madhe e jetës, por jo shpesh për shkak të obligimeve dhe punëve që keni në përditshmëri, i kushtoni rëndësi kësaj pjese.

Monitorimi i shëndetit është tejet i nevojshëm e ju këtë mund ta bëni në baza ditore, me anë të kësaj ore smart e cila vjen me zbritje nga çmimi 190.00 euro në vetëm 180.00 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin telegrafideals.

Ora ka dizajn 3D pa kornizë. Ajo ofron monitorim gjithëpërfshirës të shëndetit dhe fitnesit. Ka 3 GB memorie. Mund të kontrollojë luajtjen e muzikës në celularin tuaj. Ora ka 12 modalitete sportive të integruara, jetëgjatësia e baterisë është 14 ditë.

Ora bën gjithashtu monitorimin e niveleve të stresit dhe mund të kontrollohet përmes zërit me Alexa.

Artikull i sponzorizuar

Më shumë