Numri i personave që jetojnë brenda shtëpisë nganjëherë e bën të pamundur të ketë hapësirë të mjaftueshme për rrobat e të gjithëve.

Situata komplikohet sidomos në fund të sezonave atëherë kur duhet të ndërrohet komplet garderoba, pra veshjet e dimrit të zëvendësohen me ato të verës.

Nëse nuk keni vend në dollape për t’i vendosni rrobat tuaja, Telegrafi Deals ju ofron një zgjidhje ideale për këtë problem.

Kuti për Organizim 1

Me hapësirë të mjaftueshme dhe me me kombinim të tri ngjyrave: hiri, bardhë, kaltër, kjo kuti e butë në formë rrethore ka jo vetëm gjerësinë por edhe gjatësinë për vendosjen e shumë gjërave.

Përveç se mund ta përdorni për rroba si dollap praktik mund ta vendosni edhe në banjo. Ju mund ta blini me zbritje nga çmimi 9.99 euro në vetëm 5.99 euro, mjafton të aplikoni kodin Telegrafi40.

Kuti për Organizim 2

Me formë katrore, është më e fortë për nga materiali dhe ka po ashtu hapësirën, gjatësinë dhe gjerësinë ideale, për organizimin e rrobave që nuk ua zë dollapi.

Këtë kuti për organizimin ju mund ta blini me zbritje nga çmimi 15.99 euro në vetëm 8.99 euro, mjafton të aplikoni kodin Telegrafi44.

Procesi i oranizimit të rrobave pas një sezone lehtësohet atëherë kur keni kuti të tilla në shtëpi, andaj mos hezitoni t’i blini pasi janë me zbritje.