Zbokthi është një nga problemet më të shpeshta me të cilat hasen jo vetëm femrat por edhe meshkujt.

Kjo është një problematikë që shfaqet në skalpin e kokës, sepse bëhen copa të bardha të lëkurës mbi flokë e gjithashtu bien edhe mbi supe.

Zbokthi mund t’iu shkaktojë turp dhe siklet kur gjendeni rreth të tjerëve pasi do të ndjeheni sikur gjatë gjithë kohës po ju shikojnë të tjerët.

Ka raste kur zbokthi shoqërohet edhe me kruarje, e për ta parandaluar këtë duhet të keni produktet e duhura, veçanërisht një shampon adekuat për larjen e flokëve.

Një të tillë mund ta merrni me zbritje nga çmimi 22.00 euro në vetëm 15.30 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin telegraf23.

Ky shampon ka esktrakt prej blirit dhe creamine complex dhe ka efekt të menjëhershëm duke reduktuar zbokthin dukshëm dhe duke eliminuar formimin e tij, gjatë periudhës teksa e përdorni atë.

Floku juaj do të pasojë ndryshim  duke marrë për të parën herë rezultatin e kërkuar, për shkak të përbërjes 100% bio që ka.